Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماهی های خون آشام با شکل و ظاهر عجیب و ترسناک و متمایز تر از دیگر ماهی ها هستند این گونه ماهی که به جای آرواره دارای دهانی گرد و صفحه ای شکل و دندان هایی تیز است در دهانه رودخانه یورکشایر رؤیت شده است. با حضور این فسیل های زنده که می توانند تا یک متر رشد کنند، در حال حاضر آب های این منطقه از اروپا چندان امن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلودگی های ناشی از انقلاب صنعتی، ساخت آب بندها و کاهش کیفیت آب مسیر مهاجرت آن ها را مسدود و تأثیری منفی بر تعداد جمعیتشان داشته است. آژانس محیط زیست به تازگی اعلام کرده است که به لطف کاهش آلودگی محیطی منطقه و برداشتن برخی آب بندها در طی 100 سال گذشته، این ماهیان در حال بازگشت به زیستگاه های قدیمی خود و آب های بالادست رودخانه مثل اوز، ترنت و دِروِنت هستند. علاوه بر این، هرجا که امکان حذف آب بندها وجود نداشت این آژانس در اقدامی ابتکاری با نصب کاشی، مارماهی را به محل سابق تخم ریزی شان هدایت می کند.

جالب است بدانید در طول تاریخ این ماهی خون خوار غذایی لوکس محسوب می شد؛ مثلاً وایکینگ ها پیش از خوردن آن را در معجونی می خواباندند، رومی ها با آن پای مارماهی می پختند و پادشاهان بریتانیا در مراسم خاص آن را سرو می کردند. گفته می شود که پادشاه جان مردم شهر گلاستر را به خاطر نفرستادن پای مارماهی مخصوص کریسمس 250،000 پوند جریمه کرد.

نکته جالب دیگر اینکه شهر گلاستر در سال 2012 برای جشن الماس ملکه الیزابت دوم، پای مارماهی فرستاد. در جشن الماس، اصحاب رسانه انگلیس از نزدیک با خاندان سلطنتی گفتگو می کنند. حتی در سریال تلویزیونی «بازی پادشاهان» (Game of Thrones) هم به این غذای تاریخی اشاره شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: غذای سلطنتی ماهی خون آشام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • تسلط مرد ماهی فروش به انگلیسی
  • تصاویر بارش ماهی از آسمان یاسوج؟
  • ببینید | تصاویر باورنکردنی از بارش ماهی در یاسوج!
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • با 7 بمب منیزیم آشنا شوید
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • (ویدئو) مرگ صد‌ها هزار ماهی بر اثر گرما در ویتنام
  • مرگ صدها هزار ماهی بر اثر گرما در ویتنام (فیلم)
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی