Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیلگر جهان عرب با اشاره به مواقع غیرانسانی وزیر خارجه اسبق آمریکا در قبال مردم عراق نوشت که این گونه مقامات آمریکایی چهره واقعی و زشت آمریکا هستند که برخی از عرب‌ها آن‌ها را تمجدید و تقدیس می‌کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «عبدالباری عطوان»، روزنامه‌نگار فلسطینی‌الاصل و تحلیل‌گر مسائل جهان عرب به  فوت وزیر خارجه اسبق آمریکا واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بعد از انتشار مرگ «مادلین آلبرایت»، در حساب توییتری خود نوشت: «نمی‌توان اظهارات مادلین آلبرایت را که امروز (سه شنبه شب) فوت کرد، فراموش کنم. او گفته بود که محاصره عراق و حمله به این کشور قابل توجیه است حتی این کار منجر به شهادت یک میلیون کودک عراقی شود.»

عطوان ادامه داد: «این همان چهره واقعی زشت و خون‌آشام آمریکاست که برخی از عرب‌ها متأسفانه تقدیسش می‌کنند.»

 

آلبرایت که روز چهارشنبه در 84 سالگی بر اثر ابتلا به سرطان فوت کرد. او نخستین وزیرخارجه زن آمریکا بود و در پراگ به دنیا آمده بود.

او رسما به نقش کشورش در کودتای 28 مرداد اذعان کرد اما حاضر به عذرخواهی رسمی نشد. وی در مصاحبه‌ای سال 1996 گفته بود از تحریم‌ها علیه عراق، علی‌رغم آنکه به مرگ نیم میلیون کودک عراقی منجر شده حمایت می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۱۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی دیگر از چهره جدید دانشگاه کلمبیا

این روزها، دانشجویان دانشگاه کلمبیا توانستند چهره جدید خود را به همگان نشان دهند، دانشجویانی که می خواهند با علم و دانش خود دنیا را تغییر بدهند، این بار ماسک را نه در آزمایشگاه بلکه برای حضور در یک جنبش و بیداری مردم از جنایات اسرائیل به صورت زده اند و پرچم و نماد فلسطین را بر شانه های خود انداخته‌اند و در مقابل ظلم رژیم صهیونیست با حمایت‌هایی که غرب از این ظلم می کند، ایستاده‌اند.

به گزارش ایسنا، فریاد «فلسطین را آزاد کنید» این بار با صدای دانشجویان دانشگاه تحقیقاتی کلمبیا، یکی از دانشگاه های برتر جهان طنین انداز شد و نه تنها به سراسر ایالات متحده آمریکا بلکه سراسر دانشگاه‌های جهان درنوردید تا لرزه بر اندام صهیونیست‌ها و متحدانش بیفکند.

دانشگاه کلمبیا براساس رتبه‌بندی ۲۰۲۲–۲۰۲۳ یواس نیوز اند ورلد ریپورت، در رتبه هفتم برترین دانشگاه‌های جهان قرار گرفته است. در رتبه‌بندی دانشگاهی کیواس در سال ۲۰۲۴، دانشگاه کلمبیا در رتبه بیست و سوم جهان و دهم آمریکا قرار دارد. این دانشگاه با حضور برترین دانشجویان و اساتید جهان، توانسته بالاترین تعداد برنده جایزه نوبل را از آن خود کند. این دانشگاه شرایط سختی برای پذیرش دانشجو دارد و برترین ذهن ها در حوزه های مختلف از ریاضی تا ادبیات موفق به تحصیل در این دانشگاه می شوند. 


دانشجویان دانشگاه کلمبیا امروز این افتخارات را با حمایت از فلسطینی‌های نوار غزه تکمیل کردند تا برگه زرینی برای این دانشجویان مدافع حقوق بشر باشند که نشان دادند نه تنها در علم و دانش بلکه در حمایت از حقوق مظلومان سرآمد هستند.


این روزها، دانشجویان دانشگاه کلمبیا توانستند چهره جدید خود را به همگان نشان دهند، دانشجویانی که می خواهند با علم و دانش خود دنیا را تغییر بدهند، این بار ماسک را نه در آزمایشگاه بلکه برای حضور در یک جنبش و بیداری مردم از جنایات اسرائیل به صورت زده اند و پرچم و نماد فلسطین را بر شانه های خود انداخته اند و در مقابل ظلم رژیم صهیونیست با حمایت هایی که غرب از این ظلم می کند، ایستاده اند.

 شعار اصلی این دانشگاه برای دانشجویان مستعد خود «در پرتوی نور تو، نور را خواهیم یافت» است، در راستای این شعار، این روزها پرتو نور آن ها بر مردم مظلوم غزه می تابد، اما مسئولان دانشگاه کلمبیا و منافع شان و فشاری که از سوی رژیم صهیونیستی بر آن ها اعمال می شود، نمی خواهند نوری که از سوی دانشجویان در حال تابش است، را ببیند.

این روزها؛ دانشگاه کلمبیا با برپایی جنبش همبستگی با غزه تبدیل به کانون توجهات جهان شده است. دانشجویان به منظور حمایت از مردم غزه و خشم از حمایت دانشگاه از رژیم صهیونیست، چادرهای خود را در محوطه دانشگاه باز و تحصن کردند و خواسته آن ها توقف جنگ، توقف حمایت دولت آمریکا از نسل کشی رژیم صهیونیست و رفع تعلیق دانشجویان معترض است. اما دانشجویان معترض تنها به تحصن اکتفا نکردند و جمعی از آن ها وارد ساختمان همیلتون دانشگاه کلمبیا شده و ضمن تسخیر این مکان، نام آن را به "هند رجب" کودک ۶ ساله غزه ای که در جریان حملات اسرائیل کشته شده، تغییر دادند.

دانشجویانی که در محوطه دانشگاه تحصن کرده اند با ارسال سبد های غذایی از طریق پنجره به دوستان خود کمک می کنند.

برخی از دانشجویان در شبکه اجتماعی در حمایت از این اقدام به مسئولان دانشگاه گفته اند:« می بینید اشغال کردن و تصرف تا چه میزان سخت و غیر قابل تحمل است، پس دست از تصرف فلسطین بردارید». در مقابل هم مسئولان دانشگاه بیانیه های مختلف تهدید آمیز را برای پایان تسخیر منتشر می کنند و صحبت از اخراج آن ها به میان آورده اند.


در جدیدترین بیانیه که در ۳۰ آوریل ۲۰۲۴ در سایت رسمی دانشگاه و صفحه رسمی این دانشگاه در شبکه های اجتماعی منتشر شده آمده است: «ما متاسف هستیم که تظاهرکنندگان با اقداماتشان، وخیم کردن شرایط را انتخاب کرده اند، اولویت ما بازگرداندن امنیت و نظم به دانشگاهیان است. ما به صراحت گفته ایم که کار دانشگاه با اقدام معترضانی که قوانین را نقض می کنند دچار اختلال نمی شود و ادامه این اعتراضات با پیامدهای مشخصی مواجه خواهد شد. دانشجویان انتخاب کرده اند تا با شکستن درها، پنجره ها و بستن ورودی های شرایط را متشنج کنند و ما هم اقدامات مقتضی را انجام خواهیم داد.» نتیجه این ضرب الاجل دانشگاه، حضور بیشمار پلیس نیویورک در محوطه دانشگاه است که پلیس به تالار همیلتون دانشگاه کلمبیا حمله کرده است و تعداد زیادی از دانشجویان متحصن را بازداشت کرده است. 


به هرروی؛ دانشگاه کلمبیا اگر با جوایز نوبل و مغزهای برترش شناخته شده است، این روز ها به دلیل پافشاریش در مقابل ظلم به تیتر اول رسانه های دنیا تبدیل شده است، به نظر می رسد؛ جنبشی که در دانشگاه های جهان از سوی قشر فرهیخته علیه جنایات رژیم صهیونیست برپا شده است با وجود تهدیدات و خشونت هایی که از سوی مسئولان دانشگاه و پلیس وجود دارد، ادامه دار خواهد بود.

کارشناسان معتقدند که این جنبش دانشجویی که از دانشگاه کلمبیا به همه جهان تسری یافت، می تواند تغییراتی در سیاست دولتمردان غرب ایجاد کند و فضای بهتری برای رسیدن ملت فلسطین به حقوق شان باشد. 
برهمین اساس می توان گفت که این جنبش دانشجویی، نقطه عطفی در تحولات فلسطین و فروپاشی هیمنه غرب و پایان سیاست آپارتایدی اسرائیل در فلسطین باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • آشکار شدن ماهیت واقعی دولتمردان آمریکا در برخورد خشن با جنبش اعتراضی دانشجویان
  • در واکنش به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی؛ کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان افتاده است
  • نمایان شدن چهره واقعی غرب با بیداری دانشجویان در آمریکا
  • چهره واقعی آمریکای بزک کرده برای دنیا مشخص شد
  • برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد
  • واکنش سردار شریف به برخورد حاکمان آمریکا با دانشجویان معترض
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • (تصاویر) بازسازی چهره زن ۷۵ هزار ساله کشف شده در کردستان عراق
  • روایتی دیگر از چهره جدید دانشگاه کلمبیا